حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تنش رو به افزایش در ترکیه در آستانه انتخابات ۱۴ مه | تلاش اردوغان برای بقا

  • کد خبر: ۱۶۲۷۹۶
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
تنش رو به افزایش در ترکیه در آستانه انتخابات ۱۴ مه | تلاش اردوغان برای بقا
تنش‌ها در ترکیه که کمتر از یک هفته تا انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی فاصله دارد، بالا گرفته است، زیرا رجب طیب اردوغان از رقیب اصلی خود انتقاد کرده و مخالفان نیز حملات به کمپین‌های انتخاباتی‌شان را گزارش کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری آلمان، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه طی سخنرانی در بزرگترین گردهمایی کمپین انتخاباتی خود در آستانه انتخابات ۱۴ مه، کمال قلیچداراوغلو، رهبر مخالفان و رهبر حزب جمهوریخواه خلق را "مست" توصیف کرد.

اردوغان خطاب به صدها هزار نفر از هواداران خود در استانبول گفت که قلیچداراوغلو می‌تواند هر چقدر که می‌خواهد بنوشد ولی مردم، کشور را به دست یک "الکلی" رها نخواهند کرد.

رئیس جمهوری ترکیه بار دیگر رقیب خود را به همکاری با "تروریست ها" متهم کرد.

اردوغان تعداد شرکت کنندگان در راهپیمایی انتخاباتی خود در استانبول را حدود ۱.۷ میلیون نفر تخمین زد.

این در حالی است که قلیچداراوغلو روز شنبه نیز در یک مراسم بزرگ در مقابل بسیاری از هواداران در استانبول حاضر شد. هیچ تخمین رسمی از تعداد شرکت کنندگان وجود نداشت.

از سوی دیگر، اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول از حزب اصلی اپوزیسیون جمهوری خواه خلق (CHP)، عصر یکشنبه گفت که بر اثر پرتاب سنگ هنگام سخنرانی از بالای سقف اتوبوس تبلیغاتی‌اش، تعدادی از مردم زخمی شدند.

امام‌اوغلو در ویدئویی که در توییتر منتشر کرد، گفت که حداقل ۹ نفر از جمعیت زخمی شدند. CHP تصاویری از افراد آسیب دیده از ناحیه سر را منتشر کرد.

امام‌اوغلو نیروهای امنیتی را به خودداری عمدی از اقدام درباره این حادثه متهم کرد و این حادثه را یک اقدام تحریک آمیز توصیف کرد. وی با اشاره به شهر محل وقوع حمله تاکید کرد که این حادثه ربطی به ساکنان ارزروم ندارد.

سلیمان سویلو وزیر کشور در اولین واکنش در توییتر نوشت: اکرم امام‌اوغلو که مردم ارزروم را تحریک‌کننده خطاب می‌کند، خودش یک محرک است.

امام‌اوغلو عصر در راه بازگشت به استانبول بود و هواداران زیادی در آنجا منتظر او بودند.

امام‌اوغلو از پیشنهاد قلیچداراوغلو برای ریاست جمهوری حمایت می‌کند و قرار است در صورت پیروز شدن نامزد مخالفان در انتخابات هفته آینده، معاون رئیس جمهوری شود.

قلیچداراوغلو در توییتر این حمله را محکوم کرد و از هوادارانش خواست آرامش خود را حفظ کنند. وی دولت را به همکاری با مافیا و شبه نظامیان متهم کرد و گفت: هدف آنها ایجاد رعب و وحشت در مردم و دور نگه داشتن‌شان از انتخابات است.

برای انتخابات در ماه جاری میلادی، احزاب اپوزیسیون در قالب یک بلوک شش حزبی به رهبری کمال قلیچداراوغلو نامزد مشترک، که نظرسنجی‌ها می‌گویند از برتری اندکی برخوردار است، متحد شده‌اند.

نظرسنجی‌ها حاکی از شکست احتمالی اردوغان در انتخابات در سطح ملی برای اولین بار در دو دهه اخیر هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->